slimme en groene gebouwen

met LH techniek

LH-Techniek verzorgt de integratie van uw duurzame gebouw­beheersysteem.

Tot de klantenkring van LH-Techniek behoren:

Adviesbureaus

We kunnen verschillende producten en diensten leveren om het bedrijfsgebouw van jouw adviesbureau volledig duurzaam te maken en energie, klimaat, licht gemakkelijk te beheren. Daarnaast ook op het gebied van veiligheid van jouw bedrijfspand: denk aan brand- en inbraakbeveiliging en bewaking.

Installateurs

Ben je een installateur en zoek je een leverancier van software voor GBS systemen? Wij kunnen je hierin van dienst zijn; voor alle gebouw gerelateerde technieken zoals klimaat, verlichting, toegangscontrole, inbraak- en brandbeveiliging en bewaking.Vraag naar de mogelijkheden of vraag een offerte aan.

Universiteiten

We kunnen verschillende producten en diensten leveren om bedrijfsgebouwen van universiteiten volledig duurzaam te maken en energie, klimaat, licht gemakkelijk te beheren. Daarnaast ook op het gebied van veiligheid van jouw bedrijfspand: denk aan brand- en inbraakbeveiliging en bewaking.

Eindgebruikers

We kunnen verschillende producten en diensten leveren om gezinnen te adviseren om hun woning volledig duurzaam te maken en energie, klimaat, licht gemakkelijk te beheren. Daarnaast ook op het gebied van veiligheid van jouw bedrijfspand: denk aan brand- en inbraakbeveiliging en bewaking.

Overheden

We kunnen verschillende producten en diensten leveren om bedrijfsgebouwen van  overheden volledig duurzaam te maken en energie, klimaat, licht gemakkelijk te beheren. Daarnaast ook op het gebied van veiligheid van jouw bedrijfspand: denk aan brand- en inbraakbeveiliging en bewaking.

Semi-Industrie

We kunnen verschillende producten en diensten leveren om bedrijfsgebouwen van semi-industries volledig duurzaam te maken en energie, klimaat, licht gemakkelijk te beheren. Daarnaast ook op het gebied van veiligheid van jouw bedrijfspand: denk aan brand- en inbraakbeveiliging en bewaking.

ben jij klaar om jouw bedrijfsgebouw volledig groen en slim te maken?