slimme en groene gebouwen

met LH techniek

LH-Techniek verzorgt de integratie van uw duurzame gebouw­beheersysteem.

De diensten welke wij voor u kunnen uitvoeren zijn:

het verzorgen van technisch advies

We adviseren u op het gebied van technische installaties zoals klimaat, licht, energie, brand- en inbraakbeveiliging en bewaking.

Het GBS-systeem op afstand beheren

Wij en uzelf kunnen uw GBS systeem op elke plek en tijd beheren en voorzien van crisismanagement d.m.v. geavanceerde techniek. Hierbij faciliteren we een virtuele omgeving.

Onderhoud van het GBS-systeem

We onderhouden uw GBS systeem. Daarbij stellen we klimaatinstallaties af, optimaliseren deze en ontvangen we storingen.

Begeleiding bij invoering van GBS-systeem

We regelen uw GBS systeem van a tot z. Hierbij bent u dus volledig ontzorgt. We begeleiden u in het gehele proces.

Het opstellen van “programma van eisen”

We stellen vooraf een PvE op. Hiermee weet u precies wat u kan verwachten en wat u moet begroten zodat u niet voor verrassingen komt te staan. 

Complete paneelbouw van regelkasten

We installeren complete panelen voor installaties. Denk hierbij aan nieuwbouwprojecten of bestaande gebouwen welke toe zijn aan renovatie.

Finetunen en verbeteren regel­strategiën van bestaande systemen

Door onze jarenlange ervaring weten we als geen ander hoe het GBS systeem zodanig af- en in te stellen zodat het comfort en de energiezuinigheid optimaal zijn. Daarnaast stellen we systemen zo af dat alle technische installaties slim met elkaar communiceren.

Energie­management en energie rapportage

Met GBS systemen wordt energie optimaal benut. Daarnaast wordt het verbruik gerapporteerd en kan het geanalyseerd worden.

Elektro­technisch tekenwerk t.b.v. regelkasten in Eplan

We verzorgen de gehele technische tekening zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Dit doen we volgens de laatste wetgeving.

project­management

Ook op het gebied van projectmanagement kunnen we van dienst zijn. Denk aan nieuwbouwprojecten waarin we adviseren op het gebied van energie, klimaat, licht & beveiliging en GBS systemen installeren.

Energie­monitoring en Analyse

Energiebesparende oplossingen worden steeds sneller rendabel. De energierekening van gas, water en elektriciteit kan vaak  gereduceerd worden door een beter inzicht in het energiegebruik. Online energiemonitoring geeft inzicht in het gebruik van energie door apparaten, gebouwen en processen. Ook het aandeel van zelf opgewekte energie kan hier in meegenomen worden.  Daarnaast maakt energiemonitoring het mogelijk het energiegebruik te sturen. Hierdoor krijgt u inzicht in het verbruik. Dit is een goede leidraad voor het verder optimaliseren van de verschillende processen. De software biedt ook een mogelijkheid om rapportages te genereren (automatisch of handmatig).

EcoStruxure™ Power Monitoring Expert

EcoStruxure™ Power Monitoring Expert is een compleet softwarepakket voor toezicht op toepassingen voor vermogensbeheer. Dit pakket dat in 2017 de prijs ‘Product van het jaar’ van Plant Engineering heeft gewonnen, verzamelt en ordent data van het elektrische netwerk van uw faciliteit en geeft deze via de intuïtieve webinterface weer als betekenisvolle, bruikbare informatie. Deel informatie met de belangrijkste belanghebbenden of uw volledige organisatie om gedragsveranderingen te stimuleren die u geld kunnen besparen.


Power Monitoring Expert 9.0 is nu verkrijgbaar en bevat verschillende beveiligingsupdates. Aangezien het landschap van cyberdreigingen zich blijft ontwikkelen, biedt Schneider Electric in elke release verbeteringen op het gebied van cyberbeveiliging. Klanten die hun cyberbeveiliging willen verbeteren, moeten een upgrade plannen naar de nieuwste software- of firmware-versies zodra deze verkrijgbaar zijn.

De open architectuur van Power Monitoring Expert ondersteunt de protocollen van de industrienorm en een breed assortiment apparaten van Schneider Electric en andere leveranciers. Gebruik en optimaliseer uw bestaande infrastructuur. Integreer met andere systemen voor energiemanagement en automatisering (bijvoorbeeld SCADA, BAC, DCS of ERP) of webdiensten.

Kenmerken

Intuïtieve, aanpasbare webclientinterface met meertalige ondersteuning

Realtime monitoring met in de fabriek gedefinieerde schermsjablonen voor apparaatdata

Vooraf gedefinieerd of aangepast alarmbeheer

Geavanceerde en standaard energierapporten voor verbruiksanalyse en kostenbeheer

Volledige WAGES-ondersteuning (dashboards, rapporten en schermen) voor alle softwaretools

Ondersteuning voor invoermeting

Automatische databaseregistratie

Volledig compatibel met ION-technologie

Ondersteunt PowerLogic ION Enterprise-software en System Manager-migraties

Voordelen

U hebt toegang tot de ondersteuningsdiensten van Schneider Electric voor het ondersteunen, onderhouden, schalen en upgraden van uw Power Monitoring Expert-systeem gedurende de levensduur van de installatie. Power Monitoring Expert is een compleet, uitwisselbaar en schaalbaar softwarepakket voor vermogensbeheer waarmee u het volgende kunt doen:

Operationele efficiëntie verbeteren

Energiegerelateerde kosten verlagen

Betrouwbaarheid van het elektrische netwerk waarborgen en downtime verminderen

Materieelbezetting en de operationele kosten optimaliseren

modern-facade-of-the-building-made-of-glass-and-co-PXUM8ZE

toepassingen

Speciaal ontwikkelde software met de beste vermogensbeheertoepassingen in zijn klasse, die out-of-the-box verkrijgbaar is en voldoet aan de behoeften van de meest kritische faciliteiten.

GBS onderhoud

We onderhouden uw GBS systeem. Daarbij stellen we klimaatinstallaties af, optimaliseren deze en ontvangen we storingen.

Wij kunnen uw GBS systeem op elke plek en tijd beheren en voorzien van crisismanagement d.m.v. geavanceerde techniek. Hierbij faciliteren we een virtuele omgeving waarmee u ook zelf uw GBS systeem kunt beheren.

Tot de klantenkring van
LH-Techniek behoren:

  • Adviesbureaus
  • Installateurs
  • Universiteiten
  • Eindgebruikers
  • Overheden,
  • Semi-Industrie


Neem voor toelichting of aanvullende informatie gerust (uiteraard vrijblijvend) contact met ons op!

modern-facade-of-the-building-made-of-glass-and-co-PXUM8ZE